Alegând să utilizați Fagron TrichoTest™, nu veți primi doar un plan de tratament personalizat împotriva căderii părului, ci veți putea profita la maximum de o serie de beneficii suplimentare.

OFERĂ O ANALIZĂ UNICĂ

Nu toate tratamentele împotriva căderii părului funcționează pentru toate categoriile de pacienți, succesul acestuia fiind determinat și de factorii genetici și de stilul de viață. Cu toate acestea, informațiile furnizate de test sunt diferite de oricare altele și sunt unice pentru circumstanțele dvs.

PRIMIȚI UN RAPORT COMPLET ȘI SUPORTUL MEDICULUI

Rezultatele testului dvs. sunt detaliate într-un raport pe care specialistul îl poate utiliza pentru a crea un plan de tratament personalizat împotriva căderii părului.

ESTE VALIDAT ŞTIINŢIFIC

Spre deosebire de un număr mare de tratamente și recomandări generice pentru căderea părului, analiza utilizată de Fagron TrichoTest™ este de încredere și a fost validată științific prin intermediul unor cercetări globale. Testul este, de asemenea, efectuat în colaborare cu un medic specialist în alopecie.

VĂ POATE ECONOMISI TIMP ȘI BANI

Cu această analiză puteți evita pierderea timpului utilizând tratamente costisitoare împotriva căderii părului care nu sunt compatibile cu factorii genetici și stilul dvs. de viață.

TESTUL ESTE SIMPLU, RAPID SI EFICIENT

Spre deosebire de alte teste similare, Fagron TrichoTest™ poate fi efectuat în câteva minute. În plus, timpul de livrare pentru rezultatele și raportul dvs. este de obicei de 14 zile. Este un test ce se face o dată în viață, dar poate fi reprodus fără costuri suplimentare în cazul în care stilul de viață se schimbă, dar acest lucru trebuie făcut împreună cu medicul specialist.

VA ÎMBUNĂTĂȚEȘTE STAREA DE SPIRIT

Cu o combinație a beneficiilor de mai sus, puteți găsi și o liniște suplimentară în faptul că alegeți un test care vă poate ajuta să determinați cel mai bun tratament pentru căderea părului. În plus, dacă ar fi să alegeți pur și simplu un tratament de la un alt furnizor fără a avea nicio analiză făcută în prealabil, este posibil să aveți riscul de a suferi de efecte secundare. Acesta este un lucru pe care îl puteți evita alegând să utilizați Fagron TrichoTest™.

DE CE A FOST CREAT TESTUL

Milioane de oameni suferă de căderea părului în perioade diferite ale vieții lor și, în multe cazuri, pacienții nu reușesc să găsească un tratament care să funcționeze pentru ei. Mai mult decât atât, înainte de lansarea Fagron TrichoTest™, nu exista nicio modalitate de a ști cu adevărat cât de reușit ar putea fi un tratament împotriva căderii părului, mai ales că succesul oricărui astfel de tratament este adesea determinat de genetică și de stilul de viață diferit.

Acesta este motivul pentru care a fost creat Fagron TrichoTest™.

Acum, este primul și singurul test de acest gen care ajută la rezolvarea acestei probleme și poate oferi informații unice și valoroase pentru a ajuta la determinarea tratamentului personalizat împotriva căderii părului.

CUM FUNCȚIONEAZĂ FAGRON TRICHOTEST™?

Fagron TrichoTest™ implică prelevarea unei probe de salivă cu ajutorul unui tampon bucal, pentru a obține ADN-ul pacientului. Se completează un chestionar online cu informații legate de stilul de viață al pacientului, iar acesta împreună cu proba recoltată sunt trimise la laboratorul nostru, unde tehnicienii instruiți analizează 48 de variații genetice legate de alopecie.

Această analiză este făcută pentru a detecta variațiile ADN cunoscute sub numele de SNP-uri, pentru a ne facilita înțelegerea caracteristicilor specifice ale metabolismului dumneavoastră, care contribuie adesea la căderea părului.

După ce proba este analizată, medicul specialist va primi un raport ce conține informații legate de pacient și de modul în care acestea sunt legate de răspunsul la tratamentul împotriva căderii părului. Această perspectivă unică poate ajuta apoi la crearea și recomandarea unui plan de tratament care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

AFLĂ MAI MULTE

Fagron TrichoTest™ poate fi efectuat la una din clinicile partenere, specializate în alopecie.

Dacă doriți să aflați mai multe despre test și cum funcționează, puteți să trimiteți un e-mail la [email protected] și vă vom contacta cât mai curând posibil.