Fagron TrichoTest™ poate elimina presupunerile, vă poate economisi timp și bani și vă oferă o oportunitate reală de a vedea rezultatele tratamentului dumneavoastră împotriva căderii părului.
Aruncă o privire mai jos pentru a afla mai multe despre cum și de ce a fost creat acest test inovator și despre cum poate fi utilizat.

ISTORIA FAGRON TRICHOTEST™ 

Fagron TrichoTest™ a fost lansat pentru prima dată în Marea Britanie în 2019 și a devenit rapid punctul standard de îngrijire pentru pacienții cu căderea părului. Este primul test pregătit pentru piață care a fost produs de Fagron Genomics.

Fagron BV Group este o companie farmaceutică olandeză-belgiană fondată în 1990, liderul global de piață în furnizarea de ingrediente farmaceutice brute pentru medicina personalizată. Fagron Genomics are, de asemenea, un laborator de ultimă generație și o unitate de testare genetică în Barcelona, unde sunt create teste ADN inovatoare precum Fagron TrichoTest™.

DE CE A FOST CREAT TESTUL

Milioane de oameni suferă de căderea părului în momente diferite ale vieții lor și, în multe cazuri, pacienții nu reușesc să găsească un tratament care să funcționeze pentru ei. Mai mult decât atât, înainte de lansarea Fagron TrichoTest™, nu exista nicio modalitate de a ști cu adevărat cât de reușit ar putea fi un tratament împotriva căderii părului, mai ales că succesul oricărui astfel de tratament este adesea determinat de genetica și diferiții factori de stil de viață.

Acesta este motivul pentru care a fost creat Fagron TrichoTest™.

Acum, este primul și singurul test de acest gen care ajută la rezolvarea acestei probleme și poate oferi informații unice și valoroase pentru a ajuta la determinarea tratamentului împotriva căderii părului este cel mai probabil să funcționeze pentru un pacient.

CUM FUNCȚIONEAZĂ FAGRON TRICHOTEST™?

Fagron TrichoTest™ implică obținerea unui tampon de saliva de la dvs. pentru a vă obține ADN-ul. Acest tampon, împreună cu completarea unui chestionar online pentru a vă descoperi factorii stilului de viață, este apoi trimis la laboratorul nostru, unde tehnicienii noștri instruiți analizează apoi 48 de variații genetice legate de căderea părului.

Această analiză este făcută pentru a detecta variațiile ADN cunoscute sub numele de SNP, pentru a ne facilita înțelegerea caracteristicilor specifice ale metabolismului dumneavoastră – care contribuie adesea la căderea părului.

Odată analizat, profesionistul sau tricologul dumneavoastră în căderea părului va primi un raport de prezentare generală a caracteristicilor dumneavoastră și a modului în care acestea sunt legate de răspunsul dumneavoastră la tratamentul împotriva căderii părului. Această perspectivă unică poate ajuta apoi la crearea și recomandarea unui plan de tratament care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

AFLĂ MAI MULTE

Fagron TrichoTest™ poate fi efectuat la una din clinicile partenere, specializate în căderea părului.

Dacă doriți să aflați mai multe despre test și cum funcționează, puteți să trimiteți un e-mail la [email protected] și vă vom contacta cât mai curând posibil.