Datorită unui algoritm testat, conceptul oferă un tratament personalizat în baza unei formule optime unice, selectată din mai mult de 175 milioane de opțiuni terapeutice.
În continuare vă sunt prezentate mai multe informații despre cum și de ce a fost creat acest test inovator și despre cum poate fi utilizat.

FAGRON TRICHOTEST™ – TRATAMENTE

Există trei întrebări importante de luat în considerare înainte de a alege orice tratament împotriva căderii părului:

  • Este dovedit științific că tratamentul împotriva căderii părului are efecte benefice asupra simptomelor prezente?
  • Tratamentul împotriva căderii părului va trata cauzele specifice ale afecțiunii?
  • Factorii genetici ai pacientului și stilul de viață sunt compatibili cu tratamentul pentru căderea părului ales?

Răspunsurile la aceste întrebări vor contribui în mare măsură la determinarea gradului de succes al tratamentului  împotriva căderii părului. Cu toate acestea, acesta este un lucru pe care Fagron TrichoTest™ îl poate ajuta și mai jos am explicat mai multe despre acest lucru și despre știința din spatele tratamentelor și recomandărilor oferite de testul nostru inovator.

PROVOCĂRILE GĂSIRII TRATAMENTULUI CORECT PENTRU CĂDEREA PĂRULUI

De exemplu, un ingredient comun și dovedit împotriva căderii părului este minoxidilul topic care este cunoscut sub numele de Regaine în Marea Britanie. Multe studii științifice indică faptul că minoxidilul nu are niciun efect asupra a 20% din populația globală. Acest lucru se datorează faptului că genetica lor pur și simplu nu răspunde la acest ingredient și, prin urmare, nu există niciun efect pozitiv în tratarea căderii părului.

FAGRON TRICHOTEST™ ESTE SUSȚINUT DE STUDII ȘTIINȚIFICE

Ceea ce este interesant de aflat este că toate tratamentele recomandate de Fagron TrichoTest™ sunt susținute de cercetări științifice pentru a îmbunătăți tratamentul căderii părului. De asemenea, este foarte important să se trateze cauza specifică a căderii părului pacientului cu tipul potrivit de tratament și, împreună cu specialiștii noștri, Fagron TrichoTest™ vă poate ajuta să identificați cauza de bază și cel mai potrivit tratament.

CELE ȘAPTE CATEGORII ANALIZATE

Dacă aruncăm o privire mai atentă la analiza științifică din spatele Fagron TrichoTest™, observăm că testul analizează în mod specific cele șapte categorii biogenetice legate de tratamentul căderii părului – inclusiv Minoxidil – și, prin urmare, poate identifica dacă genetica pacientului răspunde la acest tratament.

Astfel nu numai că Fagron TrichoTest™ poate indica dacă un tratament este probabil să funcționeze sau nu, dar poate recomanda și tratamente alternative care au mai multe șanse de a avea succes pentru tratarea unei anumite cauze de bază. Aceasta este o premieră globală și un mare pas înainte în tratamentul căderii părului.

Aceste șapte categorii biogenetice referitoare la tratamentul căderii părului și analizate de Fagron TrichoTest™ sunt enumerate mai jos cu câteva exemple de tratament:

7 categorii diferite de opțiuni de tratament Substanțe active
Metabolismul prostaglandinelor Latanoprost
MinoxidilProstaquinon™
Inflamaţie Propionat de clobetazol

Acetat de hidrocortizon

Dipropionat de betametazonă

Efectul androgenic Dutasteridă

17alfa-estradiol

Finasteridă

Vasodilatarea și circulația sanguină Cafeină uz oral
Sinteza colagenului Suplimente cu colagen
Metabolismul vitaminelor și al mineralelor Biotină uz oral

Vitamina A (retinol)

Metabolismul factorului de creștere tip insulinic Fitocomplex pentru stimularea factorilor de creștere precum KGF, IGF și VEGF