Fagron TrichoTest™ constă în prelevarea unei probe de salivă. Veți primi opțiuni de tratament cu probabilitate mare să funcționeze pentru dumneavoastră.

Procesul de prelevare a probelor este simplu. Mai jos sunt detaliate instrucțiunile de prelevare, pas cu pas:

Procesul începe cu prelevarea unei probe de salivă cu ajutorul unui tampon bucal, pentru a obține mostra de ADN.

După, specialistul va trebui să completeze un chestionar online despre stilul dumneavoastră de viață. Completarea chestionarului va dura aproximativ 30 de minute și va include întrebări despre vârsta, înălțimea, greutatea și orice afecțiuni medicale pe care le puteți avea.

Proba ADN este trimisă la laboratorul Fagron de ultimă generație din Barcelona, unde se utilizează o tehnologie avansată pentru analiza genomică.

Folosind tehnologia TaqMan OpenArray, ADN-ul este extras din tamponul bucal, iar variațiile genetice relevante pentru căderea părului sunt identificate și analizate împreună cu informațiile furnizate în chestionarul completat de specialist.

Când analiza este completă, un raport digital este generat și trimis în siguranță specialistului, să-l examineze. Raportul subliniază variațiile anlizate împreună cu orice variații identificate. Aceasta este apoi urmată de opțiunile recomandate de tratament împotriva căderii părului, ceea ce permite crearea unui plan de tratament personalizat de către specialistul dumneavoastră.

AVANTAJELE TESTULUI

Pe lângă faptul că vi se oferă un plan unic și personalizat de tratament împotriva căderii părului, există multe beneficii oferite dacă alegeți să utilizați Fagron TrichoTest™. Iată doar câteva exemple:

  • Este validat științific și susținut de cercetări globale.
  • Testul este unul simplu și rapid.
  • Analiza dumneavoastră vă poate ajuta să evitați tratamentele care nu sunt compatibile cu factorii genetici și stilul de viață.
  • Acest lucru vă poate economisi timp și bani.
  • Veți primi sprijin și sfaturi de specialitate pe tot parcursul procesului.